Održan edukacijski seminar o komunikaciji za suce i opunomoćenike KSHB

Prošlog tjedna, Košarkaški savez Herceg Bosne (KSHB) uspješno je organizirao edukacijski seminar o komunikaciji u amfiteatru Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače. Seminar je bio namijenjen sucima i opunomoćenicima KSHB, a održao ga je sudac Ivan Milićević.

Sudionici seminara imali su priliku produbiti svoje znanje i vještine vezane uz komunikaciju, koja je ključna u njihovoj svakodnevnoj interakciji s različitim ljudima i situacijama. Tema seminara bila je “Komunikacija”, a Ivan Milićević, s bogatim iskustvom, podijelio je svoje uvide i tehnike za uspješnu komunikaciju.

Amfiteatar Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače bio je idealno mjesto za održavanje seminara, pružajući udoban prostor i poticajnu atmosferu za sudionike. Suci i opunomoćenici KSHB izrazili su zadovoljstvo organizacijom seminara i kvalitetom predavanja.

Košarkaški savez Herceg Bosne nastavlja svoju predanost pružanju obrazovnih i informativnih događanja za svoje članove, s ciljem unapređenja njihovih vještina i znanja. Ovaj edukacijski seminar o komunikaciji bio je samo jedan od mnogih koraka koje KSHB poduzima kako bi osigurala visoku razinu stručnosti među svojim sucima i opunomoćenicima.

KSHB je ponosan na uspješno održanom seminaru i zahvaljuje Ivanu Milićeviću na njegovom vrijednom doprinosu. KSHB se raduje budućim edukacijskim inicijativama koje će pridonijeti daljnjem napretku svojih članova u stručnom i osobnom razvoju.

2023-05-23T12:06:21+02:00