Košarkaški savez Herceg Bosne uspješno završio sva natjecanja za košarkašku sezonu 2022/2023

Košarkaški savez Herceg Bosne s ponosom objavljuje uspješan završetak svih natjecanja za košarkašku sezonu 2022/2023. U proteklom razdoblju, održano je više od 500 utakmica, u kojima je sudjelovalo preko 1000 mladih košarkaša i košarkašica.

Liga mladih za žene i muškarce bila je iznimno uzbudljiva, s brojnim talentiranim igračima i ekipama koje su pokazale svoje vještine i predanost košarci. Tijekom cijele sezone, igrači su pružili izvanredne nastupe, dok su njihovi treneri, suci i navijači pružili podršku i stvorili nevjerojatnu atmosferu na terenu.

Nakon intenzivnih natjecanja, najbolje ekipe su nagrađene medaljama i peharima u skladu s postignutim rezultatima. Ovo priznanje predstavlja vrhunac rada i truda koje su igrači i njihovi klubovi uložili tijekom sezone. Pored samih rezultata, Košarkaški savez Herceg Bosne također želi istaknuti važnost razvoja mladih talenata i promicanje fair-playa unutar košarkaške zajednice.

Predsjednik Košarkaškog saveza Herceg Bosne Dalibor Miloš, zajedno s ostalim dužnosnicima, izražava svoju zahvalnost svima koji su sudjelovali u ovim natjecanjima, uključujući igrače, trenere, suce, volontere i navijače. Njihov doprinos i strast prema košarci bili su ključni za uspješno odvijanje sezona.

Košarkaški savez Herceg Bosne s radošću očekuje nadolazeće sezone i daljnji razvoj košarkaškog sporta u regiji. Uz podršku svih dionika, sigurni smo da će košarka nastaviti rasti i privlačiti sve više mladih talenata u budućnosti.

 

2023-06-15T10:47:36+02:00