HKK Zrinjski i HKK Široki u borbi za trofej Kupa Herceg Bosne

HKK Zrinjski Mostar i HKK Široki za Kup Herceg Bosne 🏆

U nedjelju s početkom u 18:00 sati u Širokom Brijegu igra se finalna utakmica Kupa Herceg-Bosne u kojoj se sastaju HKK Široki i HKK Zrinjski.

Tim povodom danas je u Mostaru održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili predstavnici oba kluba.

Trener Širokog Danijel Jusup istakao je da očekuje jednu neizvjesnu utakmicu, i dodao da Zrinjski ima prednost u iskustvu, a njegova momčad u mladosti i poletu svoje momčadi.

Pomoćni trener HKK Zrinjski Tihomir Mustapić složio se s konstatacijom trenera Širokog, te izrazio nadu da će utakmica biti neizvjena kao što su i sve utakmice koje igraju veliki rivali u posljednje vrijeme, a trenutna inspiracija igrača će odlučiti o pobjedniku. “Meni osobito je čast što sam dio ovoga, jer je ovo finale dovedeno na jednu veliku razinu i to je jedan veliki blagdan košarke u Hercegovini”.

“Igraju dvije ekipe koje se dobro znaju. Šteta je što se ove dvije kvalitetene ekipe sastaju sada jer obadvije zaslužuju da idu na završnicu, a ja bih još samo pozvao navijače da dođu na utakmicu”, kazao je košarkaš HKK Široki Jure Zubac.

“Kao što je naš trener rekao to će biti blagdan košarke. Nadam se dobroj utakmici, i očekujem da će Zrinjski obraniti naslov pobjednika Kupa Hrceg-Bosne”, rekao je košarkaš Zrinjskog Ivan Zloislić.

Zahvaljujemo se sponzoru utakmice Berny – Priroda daje , te pokroviteljima utakmice; Vlada ŽZH, Grad Široki Brijeg i HTERONET.ba.

Dodajmo da će izravno utakmicu prenositi Naša TV

SRETNO i neka bolji pobjedi!

2019-02-08T13:44:35+00:00